Small group training

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding, een extra dosis motivatie, en de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten? Dan is Small Group Training de ideale oplossing voor jou!

Onze Small Group Training-sessies, met een maximum van 8 deelnemers, duren 50 minuten en zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Of je nu werkt aan gewichtsverlies, spieropbouw, of simpelweg een betere conditie nastreeft, onze gevarieerde groepslessen bieden het allemaal.

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Een trainer van MEVI zal spoedig contact met je opnemen

6 WEKEN CHALLENGE

Om het nieuwe jaar perfect van start te gaan, bieden we een eenmalige 6-weekse challenge aan met €90 korting
(van €330 nu voor €230).

π—›π—’π—˜ π—­π—œπ—§ π——π—˜π—­π—˜ π—–π—›π—”π—Ÿπ—Ÿπ—˜π—‘π—šπ—˜ π—˜π—₯π—¨π—œπ—§:
1) We beginnen met een kennismakingsgesprek en een complete lichaamsmeting om jouw startpositie in kaart te brengen.

2) Gedurende 6 weken volg je onder begeleiding 3 keer per week groepslessen naar keuze. In totaal 18 groepslessen.

3)Je wordt 24/7 begeleid met een op maat gemaakt voedingsschema dat bij jou past. 

4) Na 6 weken eindigt de challenge en volgt er een eindgesprek met een nameting.

Onderstaand tabel geeft het wekelijkse lesrooster aan. Je kunt zelf bepalen welke lessen jij wilt volgen. 

 
 

1. Killer booty workout

De les “Killer Booty Workout” is een intensieve trainingsessie gericht op het versterken en vormgeven van de bilspieren. De training begint met een warming-up om de spieren op te warmen en blessures te voorkomen. Vervolgens worden verschillende oefeningen uitgevoerd, zoals squats, lunges en hip thrusts, die allemaal gericht zijn op het versterken van de bilspieren. Tijdens de training worden er vaak ook weerstandsbanden of gewichten gebruikt om de intensiteit te verhogen.

2. HIIT

De les “High Intensity Interval Training” (HIIT) bij Mevi Boutique Gym is een intensieve trainingsessie die gericht is op het verbeteren van de algehele fitheid, kracht en uithoudingsvermogen van het lichaam. De training is gebaseerd op een combinatie van cardiovasculaire en krachttrainingsoefeningen, met als doel het maximaliseren van de vetverbranding en het opbouwen van spiermassa.

3. Boxing Experience

De “Box Bootcamp” les bij Mevi Boutique Gym is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en leuke manier om fit te worden en de bokstechnieken te leren. De combinatie van boksen en bootcamp-oefeningen maakt de les dynamisch en gevarieerd, waardoor het een geweldige manier is om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

4. KickFun

Bij MEVI Boutique Gym bieden we KICKFUN, een energieke small group-les waarin we de kracht van kickboksen combineren met effectieve conditietraining. In deze sessies train je samen met max 8 personen waardoor je profiteert van een ondersteunende en motiverende omgeving. Onze ervaren trainers leiden de sessies met zorg, zodat je een veilige en plezierige training hebt, ongeacht je niveau.

5. High54

Welkom bij HIGH54, waar kracht en intensiteit samenkomen in een full body workout. Hier worden al je spiergroepen op een hoog niveau aangesproken voor optimale spieropbouw en vetverlies. Gedurende 50 minuten ervaar je een dynamische training met 4 uitdagende supersets, uitgevoerd in een circuitvorm en verdeeld over 2 tot 4 rondes. Elke ronde duurt 90 seconden, waarin het doel is om naar spierfalen te werken of dit tot dichtbij te benaderen. Deze les is ontworpen om zowel beginners als gevorderden uit te dagen en te inspireren op hun fitnessreis.

7. Yoga

Bij MEVI Yoga nodigen we je van harte uit om de reis naar innerlijke rust en balans te starten, de ideale aanvulling op je krachttraining. Onze toegewijde yogadocenten zijn enthousiast om je te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau. Wij zijn ervan overtuigd dat yoga verder gaat dan fysieke oefeningen; het is een levenswijze die bijdraagt aan het kweken van een gezonde geest en een gezond lichaam.

Elke maand breiden we ons aanbod uit met nog meer geweldige lessen.

zelf ervaren?
Meld je aan voor een gratis proefles!

Proef de sfeer van onze unieke private gym en maak kennis met lessen en trainers.

Gefeliciteerd!

De eerste stap is gezet!
We nemen spoedig contact met je op!

Open chat
Hee daar, mijn naam is Tim.
Kan ik je ergens mee helpen? Let's chat!