Small
group
training

Welkom bij small group training!

Als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding tijdens het trainen en het leuk vindt om met vrienden, kennissen of collega’s te trainen, dan is Small Group Training de ideale oplossing voor jou.

Tijdens onze Small Group Training sessies werk je samen met een Personal Trainer en een groep van minimaal 3 en maximaal 8 personen om je doelstellingen te bereiken. Het is als het ware Personal Training, maar dan in een kleine groep. Dit betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt en dat de trainer jouw techniek, houding en uitdagingen nauwlettend in de gaten houdt.

Onze Small Group Training sessies duren 50 minuten en zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, onze Personal Trainers helpen je graag om je doelen te bereiken. 

Benieuwd naar wat Small Group Training voor jou kan betekenen? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe effectief en leuk trainen in een kleine groep kan zijn.

MELD JE hier AAN VOOR
EEN GRATIS PROEFLES!

Ben je benieuwd hoe het is om te trainen bij MEVI Boutique Gym? Meld je hieronder aan voor een gratis proefles!

1. Killer booty workout

De les "Killer Booty Workout" is een intensieve trainingsessie gericht op het versterken en vormgeven van de bilspieren. De training begint met een warming-up om de spieren op te warmen en blessures te voorkomen. Vervolgens worden verschillende oefeningen uitgevoerd, zoals squats, lunges en hip thrusts, die allemaal gericht zijn op het versterken van de bilspieren. Tijdens de training worden er vaak ook weerstandsbanden of gewichten gebruikt om de intensiteit te verhogen.

Het is een uitdagende en intensieve training die geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus die hun bilspieren willen versterken en vormgeven. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat het resultaat van de training afhankelijk is van consistentie en regelmatige deelname aan de les, samen met een gezond dieet en levensstijl.

2. BOx bootcamp

De "Box Bootcamp" les bij Mevi Boutique Gym is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en leuke manier om fit te worden en de bokstechnieken te leren. De combinatie van boksen en bootcamp-oefeningen maakt de les dynamisch en gevarieerd, waardoor het een geweldige manier is om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

Deze les is ontworpen om de conditie te verbeteren, het lichaam te versterken en tegelijkertijd de techniek van het boksen te leren. De combinatie van boksoefeningen en bootcamp-oefeningen zorgt voor een full-body workout die gericht is op het verbranden van vet en het opbouwen van spieren.

3. High Intensity training

De les "High Intensity Training" (HIT) bij Mevi Boutique Gym is een intensieve trainingsessie die gericht is op het verbeteren van de algehele fitheid, kracht en uithoudingsvermogen van het lichaam. De training is gebaseerd op een combinatie van cardiovasculaire en krachttrainingsoefeningen, met als doel het maximaliseren van de vetverbranding en het opbouwen van spiermassa.


4. UPPERBODY & KICKFUN

De “Upperbody & Kickfun” les bij Mevi Boutique Gym is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en dynamische training die zich richt op het versterken en tonen van het bovenlichaam en het verbeteren van de cardiovasculaire capaciteit en de kickbokstechniek. De combinatie van krachttraining en kickbokstraining op zakken maakt de les gevarieerd en stimulerend, waardoor het een geweldige manier is om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

5. LOWERBODY & KICKFUN

De "Lowerbody & Kickfun" les bij Mevi Boutique Gym is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en dynamische training die zich richt op het versterken en tonen van het onderlichaam en het verbeteren van de cardiovasculaire capaciteit en de kickbokstechniek. De combinatie van krachttraining en kickbokstraining maakt de les gevarieerd en stimulerend, waardoor het een geweldige manier is om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

0
  0
  UW WINKELMAND

  zelf ervaren?
  Meld je aan voor een gratis proefles!

  Proef de sfeer van onze unieke private gym en maak kennis met lessen en trainers.

  Gefeliciteerd!

  De eerste stap is gezet!
  We nemen spoedig contact met je op!

  Open chat
  Hee daar, mijn naam is Tim.
  Kan ik je ergens mee helpen? Let's chat!