meet
our clients

BEOORDELINGEN

In 2 maanden tijd 6 kg en 8% vet verloren.

Ik kan oprecht zeggen dat ik fitter ben dan ooit! Met gevarieerde trainingen bij MEVI welke worden afgestemd op jou wensen, haal je je doelen zeker. Met goede coaching van Melissa die je blijft uitdagen om het beste uit jezelf te halen, ga je altijd voldaan naar huis. Deze dame weet wel hoe het werkt

Sporten bij Melissa zou ik absoluut aanraden. De groepjes zijn klein en daardoor is er veel aandacht en trainen op eigen niveau. Ik train 2 keer per week small group les bij haar en merk dat ik al veel fitter ben. Er zit veel afwisseling in de trainingen, dus ik ga elke keer weer met plezier sporten!
Eva
Wat een fijn positief en meelevend persoon is Melissa! Ik ben erg blij met haar als mijn PT. Sinds September 2020 sport ik met haar 2 keer per week. Door haar blijf ik gemotiveerd en bereik ik mijn doelen.
Manon
Bij MEVI train ik met plezier. De begeleiding is professioneel, motiverend en altijd met een glimlach. De workouts zijn afwisselend en uitdagend, daarnaast is het leuk dat de resultaten bij worden gehouden.
Joan
Het is ontzettend fijn om samen bij MEVI te trainen. Voor ons is het echt even een moment om even uit het drukke leventje te stappen en samen met onze gezondheid bezig te zijn. Iedere training is anders en er zit altijd uitdaging in. Het is gezellig en heel professioneel. Melissa weet heel goed wat ze doet en voelt je goed aan. Wij zijn fan!
Maryse & Maarten
Trainen bij Melissa is echt een aanrader! Ze is heel kundig en professioneel, ze past de training aan jouw persoonlijke behoeftes en wensen aan en ze motiveert je echt tijdens de training. Ik heb een zittend beroep en ik wilde graag meer bewegen en afvallen. Alleen lukte mij dat niet. Wat ik ook probeerde, ik viel steeds weer terug in oude gewoontes. Sinds ik bij Melissa train voel ik mij veel fitter, is mijn conditie verbeterd en ben ik mentaal sterker om verleidingen te weerstaan.
Marieke
EXCELLENT
22 reviews on
Chantal Knip
Chantal Knip
January 26, 2023
Super fijne begeleiding van Melissa en ze geeft hele afwisselende lessen.
Daphne Murgia-Klaver
Daphne Murgia-Klaver
January 23, 2023
Aanrader! Goede begeleiding en afwisseling van de oefeningen, geen les is hetzelfde! Ik sport inmiddels een jaar bij Melissa en voel mij echt zoveel fitter en sterker. Super motiverend!
Roxanne Nome
Roxanne Nome
January 23, 2023
Mevi boutique is zeker een aanrader!! Ik train nu twee jaar bij Melissa en zij is echt mijn motivatie om veel te sporten op de juiste manier en om gezond te leven. Ze is heel goed in wat ze doet want ze haalt echt het uiterste bij je naar boven.
Alissa Huitinga
Alissa Huitinga
January 23, 2023
Ik sport nu sinds november bij Melissa eerst 1x per week, inmiddels 2x per week. Melissa is erg professioneel, weet wat ze doet, motiveert ontzettend goed en begeleid je ook op een fijne manier tijdens de work-out. Ze geeft goed advies en let op je houding tijdens de lessen. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en er hangt een fijne sfeer in haar mooie gym. Leuke mensen met wie je samen sport die allemaal fanatiek en gemotiveerd zijn. Leuke bijkomstigheid, een (gratis) eiwit shake na de les.
Maurice Blanken
Maurice Blanken
January 4, 2023
100% een aanrader! De lessen zijn super en afwisselend. De personal trainers weten je goed te motiveren.Wat ik ook als pluspunt ervaar is dat alle apparaten en gewichten schoon en nieuw zijn. De gym is mooi ingericht, oog voor detail!
Thea Pankras
Thea Pankras
February 7, 2022
Professionele actieve begeleiding. Motiverend en goed aangepast op je wensen. Een extra stok achter de deur, om ze ook daadwerkelijk uit te voeren.
Laura Van Klink
Laura Van Klink
February 7, 2022
Trainen bij Mevi is absoluut een aanrader. De lessen zijn gevarieerd en interactief. Je gaat met plezier naar de lessen en met een voldaan gevoel naar huis!
jennefer verberne
jennefer verberne
February 7, 2022
Zeker een aanrader!! De lessen zijn leuk , afwisselend en je krijgt goeie professionele begeleiding in kleine groepjes wat super fijn is . Ook met mijn astma klachten merk ik dat de goeie begeleiding van melissa mijn conditie en klachten echt verbeteren. We gaan altijd weer met een tevreden en voldaan gevoel naar huis .

zelf ervaren?
Meld je aan voor een gratis proefles!

Proef de sfeer van onze unieke private gym en maak kennis met lessen en trainers.

Gefeliciteerd!

De eerste stap is gezet!
We nemen spoedig contact met je op!

Open chat
Hee daar, mijn naam is Tim.
Kan ik je ergens mee helpen? Let's chat!