MEVI studio te huur

Bij MEVI Boutique Gym gaat het verder dan alleen Personal Training en Small Group sessies. Hier schittert ook onze betoverende yoga studio, een oase van innerlijke rust en balans. Niet alleen bieden we hier onze eigen yogalessen aan, maar we verwelkomen ook externe yogastudio’s om deze serene ruimte te delen.

Bij MEVI omarmen we een verscheidenheid aan yogastijlen, waaronder Hatha, Vinyasa, Yin en nog veel meer. Het is een plek waar de schoonheid van yoga in al haar vormen wordt gevierd en waar we met open armen yogaliefhebbers van binnen en buiten verwelkomen.

Hieronder vind je meer informatie over de inspirerende yogastudio’s die onze MEVI studio met hun expertise verrijken. Welkom in een wereld van balans en welzijn, waar gezondheid en harmonie samenkomen.

Meld je aan voor een gratis yoga proefles!

Een trainer van MEVI zal spoedig contact met je opnemen

"Yoga is het perfecte middel om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen en innerlijke vrede te vinden."

Personal Yoga Coaching

Zoek jij een beter balans tussen werk en privé? En wil jij je meer gaan verbinden met de yoga en de yoga coaching  gaan inzetten voor fysieke-, mentale of andere klachten. Kijken wat de eeuwenoude kennis van de yoga en ontdekken hoe dit je kan helpen om te ontspannen, uit een burn-out te komen of je meer spiritueel te ontwikkelen? Yoga is een eeuwenoude methode. Door yoga te beoefenen krijg je meer rust in de drukte van het bestaan. Vastzittende spanning in je lichaam kan worden opgelost door de yogahoudingen.

Annemiek Latour – Yogaopleiding@gmail.com

Locatie: MEVI Boutique Gym

zelf ervaren?
Meld je aan voor een gratis proefles!

Proef de sfeer van onze unieke private gym en maak kennis met lessen en trainers.

Gefeliciteerd!

De eerste stap is gezet!
We nemen spoedig contact met je op!

Open chat
Hee daar, mijn naam is Tim.
Kan ik je ergens mee helpen? Let's chat!